Welkom

Hartelijk welkom op de website van Herman Bakhuis. Na eerst een aantal jaren als monteur in loondienst gewerk te hebben, werk ik nu als zelfstandig ondernemer. Ik verricht allerlei voorkomende montage-, demontage- en laswerkzaamheden voor zowel particulieren, als ook voor bedrijven.

Als het om de uitstraling van uw bedrijf gaat is het buitenterrein van uw zaak vaak de eerste indruk die uw klant van u krijgt! Bakhuis heeft ruime ervaring in het monteren en demonteren van hekwerken, stellingen, fietsenstallingen en dergelijke. Onder het tabje "werkzaamheden" geef ik u een opsomming van de veel voorkomende werkzaamheden, waar u mij voor kunt inhuren.

Van de grote lijnen tot het laatste detail moet u als opdrachtgever kunnen rekenen op het maatwerk van een specialist die zijn vak verstaat. Met vakbekwaamheid en hoge kwaliteits- en veiligheidseisen, monteer of demonteer ik zowel grote projecten als onderdelen daarvan.

Hebt u een klus en u kunt het niet zelf of u komt er zelf niet aan toe, schakel dan Bakhuis Montage & Demontage in. Voor de contactgegevens kijkt u bij contact.